Cât despre iubirea din luna martie…

adelina 30 martie 2017

Nu îmi vine să cred că a trecut atât de mult timp din 2017! Știu că nu e prima dată când mă tot mir pe blog cât de repede trece timpul și știu că nu ar trebui să mai am această reacție. În fond, trecerea timpului e ceva firesc…

Dar totuși nu pot să nu fiu surprinsă (și puțin speriată, de ce să nu recunosc?) când mă gândesc că am 21 de ani, anul 2 e pe terminate (iar perioada mea de studenție trece de mijloc), Darius are aproape 7 luni și… timpul tot trece!

Dar nu despre asta voiam să vă vorbesc, ci despre Martie. Cred că fiecare dintre noi a auzit cel puțin un clișeu legat de această lună: că e Ziua Femeii, că se dau mărțișoare, că vestește începutul primăvarii(cea mai comună), că întreaga natură este readusă la viață (exprimări livrești și limbaj de lemn).

Pentru mine Martie este despre.. iubire! Și nu la modul acela siropos. În Martie sărbătoresc mai mult decât primăvara. Martie este despre persoanele dragi mie.

Nu sunt superstițioasă, dar pe alocuri tind să cred în hazard. Altfel care erau șansele ca cele mai importante figuri feminine din viața mea să se fi născut în aceeași lună? (dragi persoane apropiate ce îmi citiți articolul și nu sunteți născute în această lună, vreau să știți că vă iubesc la fel de mult!)

Martie e despre familie, despre mama și bunica, persoanele ce reprezită modelul de iubire necondiționată din viața mea, iar în aceeași zi cu ele e și  Cristiana, colega mea de cameră.

What were the odds? Really now. Universul are un mod atât de haios de a aranja lucrurile, motiv pentru care nu încetez să cred că fiecare om intră în viața noastră cu un motiv, iar întâlnirile cu cei din jur nu sunt întâmplătoare.

Martie e despre prietenie, despre Alexandra (a.k.a my childhood sister). Noi două suntem prietene de atât de mult timp, încât nici nu îmi mai pot aminti în ce circumstanțe ne-am împrietenit sau când. Pur și simplu, ne știm since forever.

Și mai e și Lori, dovada că timpul e relativ, că prieteniile pot să înflorească în timp record, iar unii oameni apar brusc în viața noastră și aduc în ea o bucățică de primăvară. De Martie.

Cu siguranță mai sunt și alte persoane de care nu îmi amintesc acum. Vreau să le mulțumesc celor care îmi fac Martie atât de frumos. 🙂

 

 

 


Lasă un răspuns