Dragă 2017,

adelina 31 decembrie 2016

Am mari așteptări de la tine!
Încep prin a-ți spune că predecesorul tău a fost extraordinar, așa că vei avea concurență dacă vrei să fii un an și mai reușit.

Nu îmi mai amintesc cu exactitate cum a început 2016 ,( îmi amintesc vag un cuvânt…hmm… să fie sesiune? :)) ) dar știu cu siguranță că a continuat ca la carte, pentru că a fost anul în care:

  • am descoperit o grămadă de lucruri noi și am realizat că nu e niciodată prea târziu să încerci ceva nou. Mi-am dat seama că nu îți poți da seama cât de mult sau de puțin îți place un lucru până nu îl încerci.
  • am învățat cât de mult am putut (dar nu se compară cu toate lucrurile pe care le voi învăța anul următor!), dar ce mai important: am învățat să am mai multă încredere în mine.
  • am cunoscut foarte mulți oameni frumoși și mi-am dat seama că momentele importante din viață le datorăm și celor din jur. Oamenii ne oferă ceva ce nimic altceva nu o poate face: experiență și cunoaștere. Cunoscându-i pe alții, am ajuns să mă cunosc mai bine pe mine și le voi rămâne veșnic recunoscătoare pentru asta!
  • am colecționat atât de multe amintiri. Am legat prietenii, am iubit, am trăit clipa și am fost cea mai fericită.
  • am călătorit și sper ca anul viitor să o fac și mai mult.
  • am citit nu atât de mult pe cât mi-aș fi dorit, dar nu pot spune că regret.

Ultimul, dar nu cel din urmă: 2016 mi i-a adus pe Darius și pe Bianca, care împreună cu Vlad(care acum e băiat mare, în cazul în care nu știați) mă fac să fiu such a proud auntie! Nu știu cum e să ai copii, dar cu siguranță știu cum e să fii total topită după nepoțeii tăi.

cats

Dragă 2017, acum sper că înțelegi la ce mă refer atunci când îți spun că vei avea concurență, însă cu ajutorul oamenilor pe care urmează să îi cunosc și proiectelor ce mă așteaptă, chiar cred că vei putea să ieși câștigător!


Lasă un răspuns