Dacă aș redecora, aș alege Evambient!

adelina 15 noiembrie 2016

La fel cum o fac mulți alți tineri probabil(știu că nu doar tinerii, dar de obicei noi suntem cei care avem tendința de a visa mai mult decât o fac adulții), de multe ori îmi pun întrebarea Oare cum va arăta casa mea?

Nu mă refer acum la o casă propriu-zisă, pentru că eu una prefer să locuiesc la bloc, ci la conceptul de acasă. Știți, locul acela unde te întorci mereu cu mare drag și de care îți e tot timpul dor când ești plecat. Acea zonă a ta de confort unde vrei să te adăpostezi când ești bolnav sau când ai o perioadă stresantă și unde se află toate lucrurile dragi ție.

Nu pot să nu mă întreb oare îmi ce culoare îmi voi picta pereții (cu siguranță o cameră va fi portocalie, precum cea din casa părintească), dacă voi avea flori și cum va arăta mobila din living.

Cu siguranță voi avea un fotoliu mare unde voi putea citi și multe scaune din acelea moi și confortabile. Biblioteca mare cu siguranță nu va lipsi. De fapt, cărțile vor fi probabil prezente în fiecare cameră (chiar și în bucătărie, deși acolo cel mai probabil vor fi cărți de bucate. Nu m-aș mira însă să rămână într-o stare perfectă, neatinse :)) ).

Nu sunt adepta camerelor încărcate cu mobilier. Nu m-aș simți deloc confortabil într-o cameră plină de obiecte de mobilier, puternic încărcată cu tablouri, veioze, o canapea gigant și perne decorative. A, da, și în niciun caz nu vreau carpetă pe perete!

Deși admir stilul vintage, cred că voi opta pentru o mobilă modernă atunci când îmi voi decora locuința. Un decor minimalist, cu puține obiecte de mobilier, dar cu oglinzi multe pe perete, în tot felul de forme geometrice. Nu vreau un candelabru mare, ci unul practic ce îmi va lumina camera corespunzător.

Măsuța pentru ceai va fi nelipsită, la fel ca și perinuțele din jurul ei. Statul pe scaun poate fi uneori prea formal, iar în cazul unei întâlniri prelungite cu prietenele, aș vrea să ne simțim cât mai confortabil. Asta mă duce cu gândul la un covor pufos ce îți provoacă o adevărată plăcere să îți plimbi picioarele desculțe prin el…

În dormitor, mi-ar plăcea tare mult un pat cu baldachin. Ar oferi camerei un aspect elegant și o atmosferă de basm, iar eu mă voi simți ca o prințesă, protagonista unei povești. Și neapărat, o lampă pe care o voi putea aprinde ușor și care va lumina difuz. Diminețile sunt, cred că pentru toată lumea, cea mai grea parte a zilei, așa că voi vrea să îmi „îndulcesc” cât mai mult etapa trezitului.

Pentru că e important să alegi o firmă ce îți înțelege nevoile și îți oferă o gamă variată de produse din care poți alege.
Pentru că e important să primeze calitatea atunci când vine vorba de casa ta.
Pentru că vreau obiecte moderne, care să îmi reprezinte stilul de viață dinamic.
Pentru că îmi plac obiectele de mobilier neobișnuite și originale, dar care sunt în același timp practice.

Pentru toate acestea, dar și multe altele, dacă aș redecora, aș alege Evambient.

 

 


Lasă un răspuns