My life as a student (2)

adelina 23 octombrie 2016

Parcă nu îmi  vine să cred că a trecut deja un an! Îmi planificasem inițial să scriu mai des articole despre primul meu an ca studentă, but oh well..

O să fac totuși o scurtă trecere în revistă a acestui an. Nu de alta, dar odată cu trecere timpului, probabil că și amintirile mele se vor estompa și tare mult aș vrea să le am undeva consemnate.

Dacă în articolul anterior povesteam cu mult entuziasm despre cât de tare îmi place viața de student, un an mai târziu pot spune că acel entuziasm nu m-a părăsit. Din contră. Cred că atunci când faci ceva ce îți place cu adevărat, e cumva firesc să  nu te părăsească entuziasmul.

După ce primul semestru a trecut peste mine ca o tornadă, în al doilea am reușit să mă mobilizez și să mă bucur într-adevăr de experiențele studenției. Am început să fac iar voluntariat fapt ce mi-a readus echilibrul (am mai făcut și în perioada liceului și nici nu vă imaginați cât de incompletă m-am simțit în primul semestru fără voluntariat).

M-am înscris în OSUT și zău că a fost cea mai bună decizie ever. Indiferent unde ești student, e musai să te înscrii într-o organizație studențească. Nu văd cum altfel ai putea trăi din plin experiența studenției.

Am cunoscut o sumedenie de oameni și, indiferent de experiența pe care am avut-o cu ei, cu siguranță am învățat câte ceva de la fiecare.

Primul meu an m-a dus la concluzia că tinerețea trebuie să îmi fie o perioadă de explorare și că cei ce încearcă să se grăbească într-o anumită direcție habar nu au ce pierd. Că studenția este despre încercări, zâmbete, lacrimi, oameni și mai ales experiențe.

Știu că al doilea an va fi și mai grozav decât primul, la fel cum știu că nici cei ce vor urma nu se vor lăsa mai prejos.

 


Lasă un răspuns