City break: Alba Iulia

adelina 6 septembrie 2016

Continuându-mi planul conceput anul trecut, cum că nu ar trebui să las să treacă niciun an fără să descopăr cel puțin un oraș nou, vara aceasta am vizitat Alba Iulia. A fost un city break scurt și foarte revigorant. Știu că nu pare such a big deal, Alba Iulia fiind doar la câteva ore de orașul meu natal, însă pentru mine a fost prima întâlnire cu acest oraș. So, let me tell you about it!

La fel ca în cazul city break-ului de anul trecut, am apelat la Booking.com pentru a găsi un loc drăguț unde să stăm. Știu că city break-urile și excursiile ar trebui să fie all about adventure& stuff. Poate sunt eu prea pretențioasă, însă pentru mine o cazare care să  îmi asigure tot confortul este esențială pentru o vacanță reușită (de asta nu aș merge niciodată undeva cu cortul).

Din nou am avut norocul de a întâlni oameni faini( proprietara nu doar că a fost simpatică, dar ne-a și oferit câteva sugestii), iar apartamentul închirat  a fost perfect pentru patru fete entuziasmate.

Orașul nu este foarte mare, principala sa atracție turistică fiind cetatea. However, nu aș putea spune că ne-am plictisit. Din contră.

profil 47879135-e330-4547-8229-eddfb4d56a8f cover

Mi-a plăcut mult de tot schimbarea gărzii. Cred că aș mai putea-o vedea de câteva ori și tot interesantă mi-ar părea.

ace235c0-2e01-4dfd-9a71-0d500bcaa234

Nu pot spune că mi-a intrat la suflet precum Sibiul și că aș reveni cu orice ocazie, însă cu siguranță intră pe lista orașelor din România ce trebuie vizitate de oricine.


Lasă un răspuns