Ce ne mai jucăm în această vară?

adelina 14 august 2015

În fiecare an am așteptat cu nerăbdare vacanța de vară, dar anul acesta cred că am așteptat-o mai mult decât oricând. Deși îmi pare puțin rău că ar putea fi ultima mea vară liberă, această vacanță reprezintă totuși o pauză bine meritată.

Deși pot spune că am intrat oficial în vacanță destul de târziu, abia prin august, luna iulie fiind una aglomerată datorită BAC-ului și inscrierii la facultate, încerc să mă bucur din plin de puținele zile de vară rămase. Chiar dacă sunt o mare iubitoare de apă și soare, temperaturile mult prea ridicate din ultima vreme m-au ținut în casă.

Și dacă tot am stat în casa, în ce alt mod mai potrivit mi-aș putea omorî timpul liber dacă nu citind și…..jucându-mă pe calculator/uitându-mă la desene?

În legătură cu desenele și filmele animate, în această vară am revăzut Frozen. Deși nu pot spune că sunt atât de înnebunită precum sunt alte persoane, mi se pare totuși un film ușurel, relaxant, ideal pentru o după-masă călduroasă sau o noapte târzie în care ești prea obosit să îți mai bați capul cu filme complexe și pline de subînțelesuri.

Cu siguranță personaja mea favorită a fost Elsa, pe care am apreciat-o pentru puterea sa de sacrificiu. Nu știu dacă ați observat, dar în ultima vreme jocurile care au ca protagoniști personaje din desene animate sunt din ce în ce mai populare. Dacă sunteți curioși, vedeți aici cele mai noi jocuri cu Elsa din 2015.

Apropo de jocuri, cred că unul dintre cel mai iubit joc în perioada copilăriei mele a fost Mario. Sunt ferm convinsă că nu sunt singura ce a îndrăgit acest joc și care s-a chinuit de zor să omoare broscuțele țestoase din calea lui Mario. Întotdeauna m-am întrebat cum reușește să spargă acele cărămizi folosindu-și capul, fără să se lovească sau să piardă din vieți.

Pe lângă jocurile cu Elsa, am mai găsit și câteva jocuri cu Super Mario ce m-au făcut să îmi reamintesc de copilărie. Voi ce v-ați mai jucat în această vară? 😀

 


Lasă un răspuns