Happy Easter! :)

adelina 15 aprilie 2015

Știu că în mod normal sărbătorile pascale ar trebui să fie mai mult concentrate pe Învierea Domnului și lucrurile ce țin de religie, dar aș minți să spun că mă deranjează toată vâlva asta comercială făcută în jurul lor. Cred că ouăle roșii, Iepurașul de Paște și cadourile ne amintesc tuturor de copilărie. Nu știu cum a fost la voi, dar la mine iepurașul a venit cu  o surpriza specială.

Se spune că atragem ceea ce suntem, iar oamenii frumoși întotdeauna reușesc să aibă în jurul lor oameni la fel de frumoși. Așa se face că, iarna trecută, prin intermediul Alexandrei (căreia îi mulțumesc pe această cale), am reușit să cunosc un grup de oameni frumoși. Sper ca pe viitor să rămânem tot așa apropiate.

Acest grup este plin de fete talentate, care reușesc cu mânuțele lor să meșterească lucruri care mai de care mai frumoase. Deși eu sunt începătoare, mă bucur că am de la cine învăța și primi sfaturi.

Prin intermediul grupului de handmade am cunoscut-o pe Romina, care mi-a făcut o surpriză de proporții săptămâna trecută.

10570554_622721544495182_5382790971520832596_n

Ei bine, cu cine seamănă? 😀

Nu cred că mai are rost să vă spun cât de entuziasmată am fost când am desfăcut coletul, mai ales că avea un miros atât de plăcut. În una dintre poze puteți observa și sursa parfumului divin.

What can I say? I am feeling thankful. 😀


Lasă un răspuns