Concurs cu multe premii

adelina 21 martie 2015

După cum probabil ați observat și voi, eu, de fiecare dată când descopăr  un concurs interesant, dau vestea mai departe. Așa voi face și de această dată în ceea ce privește acest concurs sponsorizat de ODAT.ro .

Vă povesteam și zilele trecute că Ebloguri, platforma de socializare destinată bloggerilor, s-a relansat, acum fiind o platformă destinată promovării. În această perioadă se desfășoară o campanie prin intermediul căreia veți avea posibilitatea de a câștiga premii tentante.

Ce ai de făcut? 

Tot ceea ce ai nevoie este un blog activ și puțină ispirație.
Astfel, dacă ai un blog cu minim 10 articole și îți dorești să câștigi cărţi din domenii precum marketing, relaţii publice, comunicare și social media, tot ce ai de făcut este să scrii un articol legat de unul dintre subiectele pe care le poți găsi aici, iar mai apoi să lași link-ul articolului.

Concursul se desfasoara intre 19 martie 2015 si 19 aprilie 2015, ora 23.59. Partea bună e că va fi mai mult de un câștigător, ceea ce înseamnă mai multe șanse pentru fiecare participant la concurs de a câștiga un premiu.

 


Lasă un răspuns