Să ne jucăm cu personajele favorite!

adelina 7 decembrie 2014

Nu cred că există om care să nu se fi uitat în copilărie la desene și sunt ferm convinsă că există adulți care încă o mai fac. Eu cu siguranță o voi face până la adânci bătrâneți. Cred că este important să păstrăm activ copilul din noi pentru cât mai mult timp.

Îmi amintesc de desenele cu Ciocănitoarea Woody, Donald Duck și Aladin. Acum însă vremurile s-au schimbat, iar prințesele care locuiau în castele înconjurate de grădini pline cu flori au fost înlocuite de un alt fel de prințese, ce preferă ……pânzele de paianjen!

Dacă înainte, prin creaturi fantastice înțelegeai un dragon sau un balaur, în zilele noastre personaje precum vampiri și vrăjitoare sunt din ce în ce mai populare. Iar partea cea mai interesantă este că ele nu mai sunt înfiorătoare, ci din contră, sunt foarte umanizate.

Ca un ”copil conștiincios” ce sunt, m-am conformat noilor vremuri și am început și eu să simpatizez astfel de personaje. Iar dacă acum câțiva ani căutam jocuri care îi aveau ca protagoniști pe Dexter și Diddy, acum îmi petrec timpul  pe site-uri de jocuri online, precum joc monster high de colorat, jucându-mă cu prințese gothice.

De la aranjarea și coafarea părului vampiriței, până la îngrijirea puisorului de vârcolac, site-urile de jocuri online ne oferă o mare varietate de jocuri, deci avem de unde alege.

La fel ca și în celălalte jocuri, ai posibilitatea de a găti diferite preparate pentru monstruleți, inventa diferite outfit-uri sau chiar lua parte la un joc de cărți cu personajele tale favorite. Eu una sunt entuziasmată tare de acest mod relaxant de a ucide timpul liber!


Lasă un răspuns