Nu fi mai puternic. Fii Puterea!

adelina 7 decembrie 2014

Nu știu dacă vi se întâmplă și vouă, dar mie mi se întâmplă destul de des să îmi pun din senin tot felul de întrebări abstracte. Ultima pe ordinea zilei a fost Oare cum putem știi cu exactitate câți oameni sunt pe Terra? Da, la școală ni se spune că sunt aprox 7 miliarde, dar e o informație ambiguă. Iar zilnic mor și se nasc un anumit număr de oameni, deci cifrele ar trebui să varieze de la o zi la alta….și dacă într-un an avem o explozie demografică într-o țară? Dar în același timp, am putea avea o mortalitate și mai crescută în altă țară…

Ce vreau eu să spun e că, în momentele acestea de filosofat și cercetat, îmi face plăcere să știu că nu sunt singura care își pune tot felul de întrebări. Mă simt mai bine să știu că mai există tineri care sunt curioși de ceea ce se întâmplă în jurul lor și caută răspunsuri în loc să accepte ce li se bagă pe gât la TV. Ba mai mult, mi se pare super tare când un tânăr este atât de ambițios și conștiincios când vine vorba de visul său, încât ajunge la un nivel în care e capabil să ofere altora lecții importante.

Șerban Groza, amicul și modelul meu în ceea ce privește motivația și ambiția, a decis (și bine a făcut) că a cam venit timpul să împărtășească cu toată lumea cunoștințele dobândite până acum. Astfel, în 18 Decembrie veți avea ocazia să învățați de la un tânăr ce demonstrează că niciodată nu e prea devreme să începi să lucrezi la visul tău, un tânăr ce mă face să fiu mândră că suntem din aceeași generație.

Motivul care mă face să fiu atât de convinsă că seminarul o să fie unul reușit este faptul că Șerban vă va oferi răspunsul la întrebările voastre (și vă garantez că e tare priceput în a face asta). Dacă vreți să aduceți valoare în viața voastră, vă recomand cu căldură seminarul său din 18 Decembrie, însă până atunci, vă invit să aruncați un ochi și să vă luați doza de motivație de pe blogul său.

 

 


2 comments

  1. Am ajuns pe blogul lui si inca de la primul articol am fost placut impresionata. Uneori e bine sa ni se reaminteasca lucrurile pe care, cel putin in teorie, le stim, dar goana asta nebuna ne face sa mai uitam.

Lasă un răspuns