Spectacol la Arenele Romane

adelina 5 noiembrie 2014

Pe 21 noiembrie are loc Festivalul Shine la Arenele Romane, acesta îi are ca invitaţi pe ALTERNOSFERA, ComaARGATU şi mulţi alţii.

Biletele sunt puse în vânzare în reţeaua iaBilet începând de la 30 de lei pentru acces general, respectiv 40 de lei pentru Golden Circle pentru primele 200 de bilete, apoi acestea vor costa 35 şi 50 de lei, urmând ca în ziua Festivalului Shine, acestea să coste 45 şi 60 de lei.

De asemenea, biletele Golden Circle au loc asigurat în faţa scenei şi sunt limitate la un număr maxim de 300 de persoane.

Acest spectacol la Arenele Romane este organizat de către BestMusic, care îşi ia angajamentul ferm de a organiza o ediţie anuală care să aducă pe scenă artiştii care au marcat industria muzicală locală şi internaţională.

Ediţia din acest an este una pilot şi va dura o singură zi, însă ediţia de anul viitor promite un eveniment muzical de 3 zile.

Acest spectacol la Arenele Romane este un eveniment pe care eu, împreună cu Ciprian Stoian (comunicarepr.ro) şi Hyperflash.ro ţi-l recomandăm.


Lasă un răspuns