Concurs de fidelitate

adelina 27 septembrie 2014

În ultima vreme am primit dar am și câștigat destul de multe cărți la concursurile organizate de diferiți bloggeri. Pentru că tradiția spune că o carte primită trebuie citită și dată mai departe, mi-am zis să fac și eu acest lucru. Cărțile sunt în stare bună și cu siguranță cineva se va bucura de ele.

Am observat că sunt foarte populare concursurile de fidelitate, așa că mi-am zis ”Neapărat trebuie să organizez și eu unul”. În acest fel, mă asigur că persoana care câștigă este cu adevărat pasionată de lectură, din moment ce urmărește și este activă pe un blog despre cărți.

Care sunt premiile? Ofer două cărți, Excursie la Tindari de Andrea Camilleri și Dacă ți-aș spune că te iubesc, ar trebui să te omor de Ally Carter.

page

Ce trebuie să faci pentru a câștiga aceste două carți?

Regulile sunt simple și sunt aceleași ca și la restul concursurilor de fidelitate:

  • Urmăriți blogul prin e-mail
  • Distribuți această postare pe facebook/twitter/propriul blog/tumblr/google+ sau orice alt site de socializare (fiecare share reprezintă un punct în plus)
  • să lăsați un comentariu în care să vă anunțați participare care să cuprindă emailul cu care urmăriți blogul, cât și linkul share-ului
  • pentru că este un concurs de fidelitate, vă voi puncta pentru activitatea de pe blog. Fiecare comentariu lăsat de voi la postări valorează 1 punct. (puteți comenta la orice postare, de la prima până la ultima)

Cine acumulează cele mai multe puncte, câștigă. Câștigătorul îl voi anunța în 25 Noiembrie, când blogul meu va împlini un anișor!


9 comments

Lasă un răspuns