File din jurnal pe blog

adelina 16 septembrie 2014

Nu, nu este o nouă rubrică la mine pe blog, doar că în ultima vreme nu am mai prea avut timp de blog. Am avut(și am) o perioadă tare aglomerată, iar azi am realizat că a trecut destul de multă vreme de când nu am mai scris un articol pe blogul personal (cititorii doritori mă pot citi în fiecare zi pe Ebloguri), și Doamne câte aș mai avea de zis!

Azi am început ultimul an de liceu și este prima dată când mă sperie cât de repede trece timpul. Vara aceasta a trecut mai repede decât toate, și am o presimțire că anul acesta se vrea a fi foarte, foarte scurt. Parcă acum nu de mult eram în clasa a5a și mi se părea că liceul este situat undeva în viitorul atââââât de îndepărtat. Habar nu am cum a zburat timpul, dar cu siguranță aș vrea să îl dau înapoi. M-aș reîntoarce în timp nu pentru a schimba ceva, ci pentru a retrăi fiecare clipă. Știu că sună a clișeu, but I wish that I could stay forever this young…

Am salvate în ciorne articole despre lecturile obligatorii și noua lege prin care este promovată prostia, însă nu am reușit să le termin. Sper să o fac cât mai curând.  În curând voi face un update și listei de lecturi, pe care bineînțeles că nu am reușit să o respect. Dar până atunci, vă doresc o toamnă blândă!


5 comments

Lasă un răspuns