Despre cărți și alte planuri

adelina 15 august 2014

La începutul verii vă prezentam aici  o listă de cărți pe care planuiam (și încă o fac) să le citesc în această vară. Dacă ar fi să aleg un cuvânt care mă caracterizează foarte bine, acela cu siguranță este imprevizibilitatea.

Deși acum aproximativ o lună am făcut un update al listei și părea că sunt pe calea cea bună, între timp lista mea a suferit mici modificări, lucru care era oarecum previzibil..

Am primit recent un e-reader drăguț (l-am botezat Boris, și cred că voi scrie în curând un articol despre el, so stay tuned 😀 ) și nu am putut rezista tentației de a descărca o grămadă de cărți în engleză. Și ce rost avea să le descarc, dacă nu le citesc?  Am devorat o carte ușoară, Crazy in love de Kristin Miller și m-am apucat de The picture of Dorian Grey de Oscar Wilde, carte care era trecută pe lista mea.

Pentru că îmi place să țin în mână o carte adevărată și să îi simt paginile, m-am apucat de citit Ia uite cine s-a întors de Timur Vermes, care era pe lista mea de lecturi. Îmi doream de mult această carte și abia am așpteptat să intru în posesia ei. Nu am reușit să o termin pentru că am fost ”nepoliticos întreruptă” de o carte de care am nevoie la școală. Este vorba de Moromeții de Marin Preda. Probabil ați citit-o și voi.

Sper ca la următorul update sa pot spune că mi-am îndeplinit obiectivul fără să mă las distrasă (dar mă îndoiesc:D ). Voi ce cărți ați mai citit?


7 comments

Lasă un răspuns