Blogurile de fotografie

adelina 29 iulie 2014

În ultima perioadă, blogurile au început să devină treptat bune înlocuitoare pentru reviste și ziare, și nu e deloc de mirare. Păreri subiective și cât mai apropiate de realitate în legătură cu diverse produse, experiențe de viață împărtășite, sfaturi utile….toate aceste lucruri pot fi găsite într-un blog. Mai pe scurt, există câte o soluție (sau chiar mai multe) pentru fiecare problemă sau nelămurire a ta. Trebuie doar să citești blogurile potrivite.

Dar blogurile nu sunt doar surse de informare, ci și o modalitate bună de a te relaxa. Te poți delecta cu creațiile unor scriitori talentați, sau îți poți delecta privirea cu fotografii reușite. Articolul nostru de astăzi este despre blogurile de fotografii, acele mici colțișoare de rai care te ajută să călătorești prin toată lumea, cu un simplu click.

Zile însorite, furtuni de neimaginat și peisaje ce îți taie respirația, zone din țară sau din lume pe care îți dorești de mult să le vizitezi. Toate acestea le poți găsi pe blogurile de fotografii. De obicei, în spatele acestor bloguri stau oameni pasionați, dornici să îți arate ceva frumos și să îți transmită anumite emoții. Fiecare imagine are în spate o adevărată poveste ce merită ascultată.

Ce îmi place mie cel mai mult la aceste bloguri? În primul rând, faptul că îmi permit să călătoresc virtual. Iubesc să urmăresc blogurile celor pasionați de fotografie și călătorit. După o „plimbare” printre pozele făcute în ultima expediție, mă simt ca și cum aș fi fost într-o vacanță.

Mi se pare fascinant felul în care acești bloggeri reușesc să surprindă diferite momente și elemente din natură pe lângă care în mod normal ai trece nepăsător, subliniindu-le unicitatea prin intermediul fotografiilor.  Pentru mine, blogurile de fotografie sunt o adevărată binecuvântare.

 


Lasă un răspuns