Kilometrii pentru o viață

adelina 24 iunie 2014

Suntem superficiali. Ne plângem mereu de problemele pe care le avem. Etichetăm obstacolele  în funcție de experiențele noastre. Considerăm un lucru ca fiind dificil, doar pentru că noi am avut privilegiul de a nu cunoaște probleme și mai dificile.

Ne plângem inutil. Faptul că te-ai îngrășat 5 kilograme și nu arăți la fel de bine ca și vecina nu reprezintă o problemă, și crede-mă, alunița accea de pe obraz nu arată atât de rău pe cât îți imaginezi tu. Aceste nemulțumiri pier în fața unor dificulăți reale.

Un obstacol pe care îl putem cu siguranță numi dificil este cel cu care se confrunta Oana. Ea suferă de o boală nemiloasă numită epidermaliză buloasă distrofică. Datorită acestei boli, corpul ei este acoperit de răni dureroase, ea fiind obligată să stea mereu pansată.

Tratamentul care i-ar putea stopa evoluția bolii sale costă 10. 000 de euro și se poate face doar în Germania. Oana are nevoie de ajutorul nostru, pentru că nu își poate permite costurile tratamentului.

Cum o putem ajuta pe Oana? Participând la campania Alerg pentru Oana. Aici, veți putea cumpăra kilometrii  prin care veți contribui la însănătoșirea Oanei. Mai multe detalii găsiți aici.

 

 

 


3 comments

Lasă un răspuns