Impresii de la Chatbox- Librăria Scienta

adelina 22 iunie 2014

Librăria Scienta este o librărie deschisă oficial în Noiembrie 2013. La o primă vedere, pare o librărie obișnuită, cu o atmosferă relaxantă dar plină de energie în același timp, tipică unei căsuțe a cărților.

Ce o face atât de specială? Poate personalul care este mereu cu zâmbetul pe buze, sau poate decorul intim….însă cu siguranță faptul că găzduiește evenimente culturale o face să fie unică. Librăria Scienta este mai mult decât un loc de unde să îți achiziționezi cărți.  Prin evenimentele sale culturale, această librărie îți oferă oportunitatea să te dezvolți pe mai multe planuri.

Ieri spre exemplu, am învățat cum să ne monetizăm pasiunile la evenimentul Chatbox cel Mare. Inițial nu știam la ce să mă aștept, dar cu toate acestea evenimentul mi-a depășit așteptările. Organizarea bună (am avut inclusiv un coffee break) și invitații interesanți m-au făcut să nu regret participarea la acest eveniment. Discuțiile au fost interactive, iar cele 3 ore parcă au zburat.

Invitații au fost:
Zoltan Lovas , un cunoscut actor al teatrului din Arad, care ne-a împărtășit povestea sa de viață într-un mod haios.
Diana Engler, care este proprietara librăriei și o iubitoare a lecturii.
Lei Marina Laura, inițiatoarea unui cvartet atipic, care ne-a povestit despre marea sa iubire, muzica.
Andrei Palamariu, un tânăr antreprenor care promovează o alimentație sănătoasă. (și pot să confirm că e și delicioasă 😀 )

Ce mi-a plăcut cel mai mult? Desigur, de la toți invitații am avut câte ceva de învățat, însă preferata mea a fost Diana Engler, poate și pentru că subiectul abordat de ea m-a interesat cel mai mult, ea fiind o iubitoare de lectură, la fel ca și mine.

Acestea fiind spuse, cele trei ore petrecute la acest eveniment au fost o investiție grozavă și cu siguranță voi mai participa la astfel de evenimente.