24 de ore „Sub aceeași stea”

adelina 21 iunie 2014

„Sub aceeași stea” de John Green („The Fault in Our Stars”) nu este doar un film, ci și o carte populară în rândul adolescenților. Am tot auzit multe persoane vorbind despre ea, iar când Denisa mi-a spus că a citit-o și mi-o recomandă, mi-am cumpărat-o imediat și am decis să îi dau o șansă.

Ei bine, deși Denisa mi-a descris-o ca fiind o carte super, care te face să plângi când o citești, eu una nu am plâns deloc, și nici nu pot spune că m-a impresionat povestea în mod deosebit (asta și poate pentru că sunt o fire mai pragmatică). Întradevăr, știam deja ce se întâmplă în carte, acesta fiind probabil motivul pentru care nu am fost atât de șocată când a murit Augustus.

Cu toate acestea, trebuie să recunosc că „Sub aceeași stea” este o carte bună. Pe o scară de la 1 la 10, i-aș da un 9. Joi dupămasa am primit-o, iar vineri seara era deja gata. Am absorbit surprinzător de repede cele 306 pagini. John Green a făcut o treabă grozavă și mi-a plăcut foarte mult felul în care a fost scrisă cartea și faptul că nu a exagerat cu descrierile. Ba mai mult, pot spune că m-a amuzat copios umorul negru al personajelor.

Dacă o recomand? Cu siguranță, în special persoanelor emotive. Plănuiesc ca pe viitor să citesc mai multe cărți ale acestui autor.

 


1 comment

  1. Din pacate cartea nu am citit-o am tot zis ca o cumpar,dar am avut alte prioritati..am vazut filmul, cam trist,din pacate asta e realitatea, sper totusi ca voi reusi sa o citesc:)

Lasă un răspuns