Oldie but goldie

adelina 18 iunie 2014

Cu toții avem acasă cel puțin o carte veche. Sunt acele cărți cu paginile îngălbenite, coperțile îndoite și cu un miros aparte. Când le atingi, paginile lor par atât de flagile, iar ici colo mai zărești câte o amprentă a trecutului.

Aceste cărți le găsim în bibliotecile vechi, ale bunicilor și părinților noștri. Cei pasionați de lectură, iubitorii de cărți, cu siguranță știu să aprecieze o asemenea carte. Ce e de făcut atunci când ne dorim cărți trecute prin timp, însă nu ne este la îndemână biblioteca bunicilor?

Răspuns: cumpărăm de la anticariate! Când am auzit prima dată acest răspuns, mi-am zis „Ok, dar nu există nici un anticariat la mine în oraș.” Ei bine, anticariatele zilelor noastre s-au modernizat, ( sună a oximoron, știu) iar acum ne oferă posibilitatea de a cumpăra online.

Am găsit și eu două anticariate online și m-am gândit să împărtășesc acest lucru cu voi. Primul descoperit a fost 365mag și atât am fost de fascinată, încât mi-am comandat pe loc câteva cărți. Vă pot asigura că sunt serioși, cărțile sunt în starea descrisă și livrarea a fost promptă. 🙂

Al doilea anticariat se numește Anticariatul de noapte, și am fost super impresionată de prețurile sale mai mult decât accesibile. Defapt, poți găsi cărți la preț de chilipir. De la acest anticariat nu mi-am comandat încă, deci nu vă pot da mai multe detalii.

Anticariatele sunt o metodă grozavă de a cumpăra cărți vechi, cărți care poate nu se mai găsesc pe piață, dar și o alternativă pentru cei ce au un buget redus, iar prețurile din librării nu le sunt accesibile.

Mai cunoaște cineva și alte anticariate online? 😀


2 comments

Lasă un răspuns