30 Day Squat Challenge

adelina 7 iunie 2014

Se spune că suntem media dintre  cei mai apropiați cinci prieteni ai noștri. La fel, se mai spune că dacă îți petreci timpul cu oameni bogați, vei deveni și tu bogat, iar dacă îți petreci timpul cu oameni deștepți, vei avea tendința să evoluezi și tu și să devii mai inteligent.

Mă tot întrebam, dacă îmi petrec timpul cu persoane cu un fizic de invidiat, o să devin și eu mai aspectuaosă? Probabil că nu, însă cu siguranță voi avea ceva de învățat. Pe Bianca o urmăresc încă de când mi-am făcut blogul, și asta nu doar pentru că e frumoasă. 🙂

Am citit acum câteva zile la ea pe blog un articol despre o provocare care implică genoflexiuni. Timp de 30 de zile, trebuie să faci un număr de genoflexiuni, iar de la o zi la alta, adaugi câte 5 genoflexiuni.

Am decis să accept și eu această provocare, și nu doar pentru că vine vara și voi purta pantaloni scurți. Am acceptat-o pentru că, respectarea unui program ne disciplinează, iar acceptarea unei provocări ne face mai ambițioși.

Eu voi reveni cu păreri peste 30 de zile, dar între timp, o puteți urmări pe frumușica de Bia, care va termina provocarea înaintea mea, pentru că a început-o mai devreme.


10 comments

  1. Hehehe multumesc :”> *blushing*
    Cum merge ?
    Eu sunt la day 8, tocmai am realizat ca trebuie sa fac azi 100 nu 90 cum credeam :)) super

    1. Eu sunt la ziua 6. Febra musculara a trecut, si parca incep sa ma obisnuiesc 😀 dupa ce termin asta, am de gand sa trec la 30 day crunch challenge 😀

  2. Pingback: Gregory Smith

Lasă un răspuns