De ce îl iubim pe…Robert Kiyosaki (partea VII)

adelina 30 mai 2014

De această dată, este vorba de o persoană a cărei cărți ne schimbă viața: Robert Kiyosaki, cel care a ajuns de la a dormi în mașină, la independența financiară, în doar câțiva ani.

Pentru cei ce nu îl cunosc, Robert  Kiyosaki este un investitor, om de afaceri și autor american de literatură motivațională. Kiyosaki este foarte cunoscut datorită seriei de cărți motivaționale Tată bogat, tată sărac. A scris 18 cărți care s-au vândut într-un total de 26 milioane de exemplare.

Îl apreciez pentru că își împărtășește povestea cu noi, lăsându-ne să desprindem învățături importante și să învățăm din greșelile lui. Ne îndrumă și ne dă sfaturi, convingându-ne că totul este posibil dacă vrei.

Îmi place Robert Kiyosaki pentru că vorbește pe înțelesul tuturor. Nu ne înșiră o serie de termeni imposibil de cunoscut, și nu încearcă să impresioneze cu strategii care mai mult te sperie decât te încurajează.

Însă cel mai important lucru pentru mine este că îmbină armonios strategiile financiare cu beletristica .  Nici nu simți că citești o carte de dezvoltare personală și financiară. Ai impresia că citești o fabulă.

Recomand cu căldură cărțile sale, cât și cartea soției sale, despre care am vorbit într-un articol anterior.


4 comments

  1. E autorul meu preferat. Insa cartea TREBUIE sa fie scrisa de el si nu de alti colaboratori pt a avea toata calitatile indicate de tine!

Lasă un răspuns