Să iubești o româncă (traducere)

adelina 20 mai 2014

Tot zburând din articol în articol, de la un blog la altul, iată că am nimerit pe blogul unui bărbat englez căsătorit cu o româncă. Printre articolele în care laudă frumoasele peisaje ale României, am găsit și un articol în care ne povestește despre ce înseamnă pentru el soția sa, sau mai bine zis, despre ce înseamnă să iubești o româncă. Mi-a plăcut foarte mult, așa că m-am gândit să îl traduc și să vi-l arăt și vouă. Articolul original îl puteți găsi aici.

Să iubesc o româncă este o experiență care mi-a schimbat viața pentru totdeauna, și niciodată nu aș vrea să mai revin la stilul de  viață dinainte.

Sunt îndrăgostit de o româncă de câțiva ani, și pe zi ce trece este tot mai bine.

Românca din viața mea este atât de sufletista, și atât de naturală. Cultura și tradițiile ei își au rădăcina în frumoasa Românie. Țara este o adevărată reflexie a personalității și a inimii ei. Ea este frumoasă din toate punctele de vedere și inima ei mă încălzește atunci când sunt rece. Sufletul ei mă inspiră să  fiu mai bun decât am fost ieri.

Ea știe cine este și știe ce vrea. Puterea și dedicarea ei ma face sa ma simt in siguranta cu ea. Ea are grijă de ea cu mândrie și respect și atrage toate persoanele potrivite în viața ei. Ea face pe oricine să se simtă fericit că o cunoaște și toți știu ce înseamă să ii fii prietenul drag.

Mă lasă pe mine să fiu bărbatul, iar ea este frumoasă și feminină din toate punctele de vedere. Formele ei frumoase și fine atrag complimente. Gusturile ei bune mă fac să fiu mândru când o țin de mână, știind că ea este regina mea româncă.

Nu se teme să ia decizii dificile sau să poarte discuții discuții complicate. Încrederea în sine și caracterul puternic au adus-o în inima mea. Am încredere în ea și o sprijn în proporție de 100%, și primesc în schimb 1000% din partea ei.

Rețetele ei tradiționale nu eșuează niciodată să îmi îmbucure sufletul, și mă fac să îmi doresc să am grijă de ea cu fiecare ocazie. Ea este ușor de iubit, pentru că iubirea ei pentru mine este foarte naturală și vine de la sine, fără nici un efort.

Aceasta este regina mea româncă, regina inimii mele, unde ea va rămâne pentru totdeauna.

Mie mi s-a părut o descriere foarte frumoasă și o declarație de dragoste drăgălașă. Încă o dovadă că româncele cuceresc cu frumusețea lor. 🙂

1901268_469197089847629_414176986_n


3 comments

Lasă un răspuns