Ce citim de 1 Mai?

adelina 1 mai 2014

Întâi  Mai, este cunoscută şi sub denumirea de May Day (Ziua Mai) sau Labour Day (Ziua Muncii).  În anul 1872, circa 100.000 de muncitori din New York, majoritatea din industria construcţiilor, au reușit să ceară reducerea timpului de lucru la 8 ore. De atunci, Întâi Mai este considerată Ziua internaţională a muncitorilor.

În zilele noastre, majoritatea oamenilor sărbătoresc 1 Mai la iarbă verde, relaxându-se împreună cu prietenii și familia. Din păcate, anul acesta Mama Natură nu este de partea noastră. Deși avem 4 zile la dispoziție pentru a ne relaxa în aer liber, vremea ploioasa de afară nu ne prea încurajează. Să fie acesta modul prin care Mama Natură ne spune ,,Stați acasă, nu mă mai poluați și murdăriți cu deșeuri!” ?

Și dacă tot suntem nevoiți să stăm în casă, măcar să ne bucurăm cum se cuvine de timpul liber. Și cum altfel să te relaxezi dacă nu citind o carte bună?

Deși sunt o iubitoare de beletristică, de această dată am optat pentru o carte de dezvoltare personală. Poate sunteți tentați să gândiți ,,Plictisitor!” sau ,,De ce ar citi o femeie așa ceva?”. Ei bine, cartea pe care o citesc eu acum a fost scrisă special pentru noi femeile. Se numește ,,Femeie bogată” și este scrisă de Kim Kiyosaki, soția cunoscutului Robert Kiyosaki.

femeie_bogataDin punctul meu de vedere, cartea este un must, și o recomand cu toată căldura persoanelor cărora nu le place să li se spună ce să facă!