Coder Dojo Lipova- hai și tu!

adelina 5 aprilie 2014

WP_20140405_001

Astăzi ne-am întâlnit din nou cu copiii la Centrul de Recreere Lipova. Spre surprinderea noastră, astăzi au sosit peste 20 de copii. Ne bucurăm să vedem că mulți dintre copiii care au participat și sâmbăta trecută au revenit cu același entuziasm.

Le mulțumim părinților pentru curiozitatea și buna dispiziție care o aduc prin copiii lor. Este o adevărată plăcere pentru noi să le fim mentori.

Ce facem noi? În fiecare sâmbătă, de la ora 11, învățăm împreună tainele programării. Astăzi spre exemplu, am elucidat misterul unui labirint (creeat tot de noi).

Orice copil este binevenit pentru a învăța, dar porțile noastre sunt deschise și pentru cei dornici să ofere o mână de ajutor. Numărul copiilor este în creștere și ne-ar fi mult mai ușor dacă și numărul mentorilor ar crește. 🙂

De ce ai nevoie ca să fii mentor? Răbdare, bună dispoziție și o fire sociabilă. În rest, nu e nimic ce să nu se poată învăța din mers (asta vă zic eu din proprie experiență). 😀 Sămbătă de la ora 11 ne vom întâlni din nou, iar cine mai dorește este binevenit.

P.S. Mulțumim Boema pentru că aveți grijă ca nivelul nostru de energie să nu scadă.

 


Lasă un răspuns