-De ce o iubim pe…..partea (VI)

adelina 15 februarie 2014

 

De această dată, vă voi vorbi de o scriitoare dragă mie, și anume, Rodica Ojog-Brașoveanu. Această Agatha Christie a României, care creează personaje unice și ne delectează cu povești captivante.

O iubim pentru că a creeat-o pe Melania Lupu, bătrânica noastră cu minte ageră și suflet tânăr. Bătrânica ce pune la cale crime și jafuri în timp ce mănâncă fondante, cea care nu îi lasă pe polițiști să doarmă.

Îl iubim pe Mirciulică cel înțelept, care deși nu ne vorbește, el îi dă Melaniei cele mai bune sfaturi. El ascultă povești, consuma alcool ca un adevărat bărbat și împărtășește pasiunea Melaniei pentru fondante.

Chiar în momentul de față sunt pe punctul de a termina „320 de pisici negre” și savurez fiecare pagină, la fel cum am savurat și „Cianură pentru un surâs”, prima carte  citită de mine din colecția Rodicăi Ojog-Brașoveanu. După ce voi termina această carte, cu siguranță voi continua cu altă carte scrisă de această autoare.

Acestea fiind spuse, eu mă întorc la cartea mea, și vă recomand cu căldură să încercați și voi cărțile ei.

 


4 comments

  1. Nice reading about you

    Thanks for visiting my blog. Be in touch. Browse through the category sections, I feel you may find something of your interest.

    Happy New Year !!!!!!! and best wishes for you in 2014 🙂

Lasă un răspuns