De ce mi-a plăcut…..Seminar Lorand Soares Szasz, Arad

adelina 14 februarie 2014

Miercuri, 12.02.2014 am participat la seminarul lui Lorand, „21 de metode pentru a-ți crește afacerea”. A fost pentru prima dată când am participat la un semniar de-al lui Lorand, așa că am decis să împărtășesc cu voi această experiență.

În caz că nu știați, Lorand Soares Szasz este business coach, speaker, trainer si antreprenor. El a fost ales speakerul anului 2013 la Business Days, și vă pot spune sincer că acest lucru nu mă miră. Ce am învățat la seminarul său? Cu siguranță mai mult decât m-am așteptat!

În primul rând mi-a plăcut atmosfera. Toți oamenii erau dornici să învețe, iar Lorand a știut să ne facă să ne simțim în largul nostru. Mi-a plăcut felul său de a ne educa și faptul că acest seminar a fost interactiv, lucru care nu îți permitea să te plictisești. În timp ce ne educa, Lorand ne arăta că îi făcea plăcere să fie alături de noi, lucru care ne-a determinat și pe noi să simțim același lucru,

Am fost surprinsă de cantitatea mare de informații pe care ne-a oferit-o Lorand. Cele trei ore efectiv au zburat, însă am învățat atât de multe lucruri, de parcă aș fi urmat un curs de 3 zile. Mulțumim Lorand!

Acestea fiind spuse, recomand cu căldură seminariile sale. He really loves to educate, and I love to be educated 🙂

 

 


4 comments

Lasă un răspuns