De ce mi-a plăcut…. Restaurant Hermania, Sibiu

adelina 8 februarie 2014

36

Acum câteva zile m-am întors dintr-o scurtă vacanță la Sibiu, și m-am hotărât să împărtășesc cu voi câteva impresii. Desigur, nu voi povesti despre toate locurile într-un singur articol, ci voi scrie câte un articol separat pentru fiecare, deoarece consider că unele obiective merită mai mult decât 2-3 rânduri.

Voi începe cu unul dintre locurile unde m-am simțit extraordinar : Restaurantul Hermania. Acest restaurant este situat pe strada Filarmonicii, numarul 2, în caz că mergeți la Sibiu, trebuie să îl vizitați neapărat!

De ce mi-a plăcut?

În primul rând, atmosfera a fost una de basm. Cred că e locul perfect pentru o cină romantică. Decor intim, lumânări aprinse, separeu pentru nefumători. E grozav!

De asemenea, poate cel mai important lucru, mâncarea. A fost absolut delicioasă, la un preț acceptabil. Au un meniu destul de variat, și mă pot lăuda că am păpat tot din farfurie :D.

Un alt lucru de lăudat este amabilitatea personalului. Chelnerii sunt foarte prietenoși, iar mâncarea ne-a fost servită în timp util.

Acestea fiind spuse, recomand cu căldură acest local. Noi cel puțin am avut parte de o cină romantică de neuitat. În următorul articol vă voi vorbi despre un loc mai puțin plăcut, so, stay tuned!